Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2013 23:49:29
Geldzaken & Recht

Executeur-testamentair

Beste tijger,u heeft in bijna alle opzichten gelijk.een executeur is gerechtigd zelfs zonder dat ik het ermee eens ben te doen wat hij wil.hij kan mijn mening aanhoren maar kan doen en laten wat hij wil!!
en hij heeft in het begin alles op mijn (overleden)moeders rekening gezet maar alleen hij is gemachtigd over de rekening.hij blokkeert de pas en pincode en gebruikt een eigen pincode en ook al weet de bank dat ik erggename ben ik heb geen recht meer over die rekening!!een executeur mag(nogmaals)alles doen zonder mijn toestemming,hij moet wel met mij overleggen vooraf maar als het er op aankomt mag hij zelf over alles beslissen.ook ik heb eerst alle informatie bij google opgezocht en kwam toen ook bij de voorzitter van de vereniging executeurs(is zelf notaris)waar ik verder niet meer aan gedacht heb is dat het klopt dat ook ik moet ondertekenen als(toen)het huis werd verkocht,dat is niet gebeurd,het ging ook allemaal zo snel ,ik kreeg ineens te horen dat het huis verkocht was en ook al was ik niet tevreden met de opbrengst,hij heeft het huis verkocht ,hij en de notaris van de koper hebben ondertekend.vergeet niet dat ik ook (nog erg in de war en verdietig was zo kort na het overlijden en je bent dan nog zo in een roes en ik stond er alleen voor(samen met die executeur)hij heeft ook van de inboedel veel weggegooid en verkocht wat ik later pas in de gaten had.en dat alles komt omdat,en dat is echt waar;zodra een executeur in het spel komt,heb je als erfgenaam niets meer in te brengen(dit heeft ook mijn advocaat en de voorzitter van de executeur-vereniging meegedeeld.