Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2013 16:05:19
Geldzaken & Recht

Executeur-testamentair

Ten eerste wil ik u alle bedanken voor medeleven en meedenken,
mijn moeder had deze executeur aangesteld omdat "het een goede vriend van de familie was"
deze lui weten iemand zo goed te kunnen manipuleren.ik ben er ook ingestonken,hij had allang
in zijn hoofd gepland dit te doen,hij was als een zoon voor mijn moeder en als een broer voor mij.
nogmaals dit moet gewoon afgeschaft worden want zoekster,ik ben het met u eens,hij kan zo zijn volgende slachtoffer zoeken.en waarom ik op straat sta(binnenkort komt omdat ik volledig afgekeurd ben,echt niet in staat te werken en al een jaar (nog)alle rekeningen,belasting aan het betalen ben wat de executeur had moeten betalen van de opbrengst inboedel enz.en nu(wat ook een executeur betalen moet van de opbrengst)de erfbelasting ook nog,€ 14.000,- en dat kan ik niet van mijn uitkering.
maar wat mij het meest frustreerd is dat toen ik na 4 maanden doorhad dat deze executeur aan "zelfverijking" deed en ik een pro-deo advocaat in de arm wilde nemen,ik van de recht voor rechtsbijstand geen toevoeging kreeg ,dan had ik mijn erfenis kunnen redden,nu het te laat is krijg ik wel een toevoeging voor een pro-deo advocaat.het komt voor de rechter voor verduistering van de executeur omdat als er nog iets te halen valt(of als hij weer gaat werken enz)hij dit dan aan mij af moet lossen.maar dat is allemaal te laat.breng dit allemaal aub onder het publiek,kennissen,vrienden enz,begin er nooit aan om met een executeur testamentair in zee te gaan of aan te stellen in je testament.ik kan er niet mee leven,het is ongelooflijk dat zoiets voor kan komen,en zo ziet mijn toekomst er nu ook uit.mijn hele leven(tot ik 40 jaar was)heb ik voor mijn ouders alles gedaan en verzorgd.ik ben alleen met m´n hondje en wilde nog een beetje genieten van mijn leven,ik ben er zo kapot van.nogmaals aan iedereen,begin er nooit aan,