Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
christiaanjanss - 20-03-2013 06:23:06
Geldzaken & Recht

Is er iemand bekend met het verkoop in 1 week systeem met nhg?

Misschien een beetje laat voor jou, maar dan in ieder geval wel een waarschuwing voor anderen die met systeem makelaar in zee willen gaan.
zij hebben de verkoopopdracht voor een appartement aangenomen. tot op dat moment is de communicatie met hun redelijk. na een open huis met weinig belangstelling daalt de communicatie van hun kant tot een dieptepunt. bellen, sms-en, mailen, boodschappen achterlaten, men reageert in 95 van de 100 gevallen niet.
na het vinden van een potentiele koper en het ondertekenen van een voorlopige koopacte met ontbindingsclausule horen we weer niets. op de vraag of we geen gebruik moeten maken van de ontbindingsclausule omdat ondersteuning van de nhg dreigt uit te blijven is de reactie: "is niet nodig want de acte wordt automatisch ontbonden". volgens mij is dat niet het geval en 2 uur voor het vervallen van de datum voor ontbinding komt er een mailtje met de mededeling dat er toch maar een beroep gedaan moet worden op deze clausule. en of we dat zelf maar willen doen, want ze vinden de opdracht te ingewikkeld.
schandalig optreden van de nvm makelaar. in mijn ogen zijn mvm bordje niet waard.