Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haifaany - 28-03-2013 12:34:19
Voeding & Gezondheid

Cambridge dieet

Wie dit dieet volgt zet zijn gezondheid op het spel. het is volkomen onverstandig om jezelf dit aan te doen. en het is niet nodig omdat er genoeg gezonde alternatieven te vinden zijn.

http://www.hetcambridgedieet.net/voor-en-nadelen-van-het-cambridge-dieet/">==> op deze website vind je informatie over het gevaar van het cambridge dieet en lees je enkele ervaringen en reviews van mensen die dit dieet hebben gevolgd.

het cambridge dieet doet wel wat het belooft, dat is zeker waar!

je verliest veel kilo's. maar, wat dan? zodra je stopt met diëten, en dat ga je zeker (ooit) doen komen de kilo's gewoon weer terug. nee, er komen een paar kilo's bovenop jouw oud gewicht.
als je goed zoekt op internet vind je behoorlijk veel negatieve ervaringen met dit dieet.

het heeft negatieven bijwerkingen gedurende het dieet, is duur, en doet niet wat het zou moeten doen. namelijk dat je niet alleen afvalt, maar blijvend en permanent jouw extra kilo's verliest.

een mooi alternatief wat relatief véél minder negatieve effecten en negatieve ervaringen heeft is het mentale dieet plan. dit dieet is meer een stappenplan en is bedacht door katja callens.

de essentie van het mentale dieet plan zit hem in de volgorde van wat je eet. hiernaast wordt jouw mindset bevorderd door de mentale oefeningen!

[edit redactie - links naar commerciële websites verwijderd]