Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-03-2013 19:12:41
Garantie & Verzekeringen

Extra betalen aan tussenpersoon

Daar gaat een verzekeraar helemaal niet over, bij welke tussenpersoon u zit.

klaverblad sluit ook gewoon verzekeringen via internet. lees deze site eens van klaverblad, ook over provisie, dienst-verleningsdocument en dergelijke.


http://www.klaverblad.nl/over-klaverblad/kosten-voor-advies-en-afsluiten-van-een-verzekering.htm

als de verzekeringen gelijk gebleven zijn, afgezien van de auto want die was nieuw, moet u de premie maar eens vergelijken met die van asr. wel de premie nemen van verleden jaar i.v.m. de verhoging van de assurantiebelasting. de premie zou dus een stuk lager moeten zijn, omdat u nu de tussenpersoon ernaast betaalt.

blijkbaar kon een tussenpersoon begin verleden jaar bij klaverblad al kiezen tussen zijn beloningsvorm, maar hij had daar toestemming van u voor nodig.


hier nog een stukje over de beloning van de tussenpersoon. u betaalt dus wellicht niet dubbel maar dan zou de premie dus stukken voordeliger moeten zijn en het had u gevraagd moeten worden.


http://www.klaverblad.nl/over-klaverblad/samenwerken-met-klaverblad-verzekeringen/uw-beloning.htm

u zou ook via internet bij klaverblad kunnen kijken wat uw huidige verzekeringen kosten. als dat via interner bij klaverblad assurantien, zonder advies, goedkoper is betaalt u dubbel, is de premie gelijk, dan niet.