Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-03-2013 03:40:06
Garantie & Verzekeringen

Extra betalen aan tussenpersoon

De zon gaat nog wel gratis op!

"...mijn tussenpersoon schrijft daarnaast ook nog automatisch gemiddeld 25 euro van mijn rekening af zijnde pakketkosten."

uw tussenpersoon wil ook dagelijks kunnen leven, vandaar die opslag van € 25,00 per maand.
niet ongebruikelijk in de assurantiënbranche. gemakzucht dient de mens?!

het goedkopere alternatief is zelf de verzekeringen in uw huidig pakket tegen het licht houden en uw tussenpersoon (op den duur) geheel doen verdwijnen en zelf de verzekeringen gaan afsluiten bij mogelijke andere verzekeringsmaatschappijen, met name andere verzekeringsmaatschappijen individueel dus niet meer in pakketvorm nemen, want een x percentage aan korting is allang verweven in de eindprijs van het verzekeringspakket. u bent dan goedkoper uit door de verzekeringen elk afzonderlijk te verzekeren bij de beste en goedkoopste verzekeringsmaatschappij, zonder enig tussenpersoon.