Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

arnowingen
arnowingen - 03-04-2013 06:40:37
Geldzaken & Recht

Is er iemand bekend met het verkoop in 1 week systeem met nhg?

Hoi christiaan,

jammer om te zien dat je hier je beklag doet. volgens mij vergeet je een paar dingen voor het gemak.

er is nooit gezegd: 'akte wordt automatisch ontbonden'. heb ik je ook gemaild.

er is een duidelijke afspraak gemaakt over het aanleveren van gegevens over de koop. die afspraak is niet nagekomen. daarop heb ik je medegedeeld dat je moet ontbinden.

ik heb je heel duidelijk gezegd waarom ik vind dat je moet ontbinden en waarom ik stop met jouw dossier. heeft niks te maken met 'het dossier is te complex'. het bod dat jij met alle geweld erdoorheen wilt drukken is gewoon niet marktconform. daar werk ik niet aan mee.

de nhg is geen gokkast waar je zomaar een muntje ingooit en hoopt dat je de jackpot wint. dat zei ik je twee maanden geleden al en ik zeg het nu opnieuw.

ik ga door het vuur voor klanten die er alles aan doen om het verlies te beperken en maximale opbrengst halen. dat betekent niet dat ik voor het karretje kan worden gespannen om het maar eens te 'proberen' bij een bank of nhg.

als je het zelf wilt doen is het je goed recht. dat is dan ook precies de reden dat ik jou de contactgegevens van betreffende instanties heb gegeven inclusief stappenplan en procedure voor afwikkeling. iets dat je voor het gemak ook maar uit het verhaal laat.

tot slot: ik heb je nota bene de exacte nvm klachtenprocedure opgestuurd toen je ontevredenheid uitte. in plaats van je situatie daar voor te leggen, waar in elk geval alle feiten op tafel moeten komen, doe je het hier met een gekleurd, incompleet verhaal. als je het als twee volwassenen wilt oppakken, laat het lopen via het geijkte traject zodat er op basis van de feiten tot een conclusie kan worden gekomen.

succes.

vr. gr. arno