Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jankoll - 17-04-2013 11:42:52
Computers & Telefonie

Fabrieksinstellingen

Kijk eens hoeveel ram (geheugen) je computer heeft. door alle updates en zo is zelfs voor een xp computer tegenwoordig 1 gb (= 1024 mb) een must. zojuist nog een xp computer die 512 mb aan boord had weer vlot getrokken; dit betrof een laptop en 1gb (2 x 512mb) kostte totaal ca. € 35,00.

ook zal het geen kwaad kunnen – als je dat niet al regelmatig doet – eens op te ruimen. ik heb ooit op verzoek een setje van dit soort zaken samengesteld, dat kun je hier vinden:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/44147217/opruimers.zip">https://dl.dropboxusercontent.com/u/44147217/opruimers.zip
lees de instructie goed voordat je dit gaat gebruiken. het is een z.g. gezipte map, die moet je dus eerst uitpakken om er iets mee te kunnen doen. heb je nog geen zip-programma op je computer dan kun je dit gratis programma downloaden en installeren:
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/7-zip+compressie">http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/7-zip+compressie.

jan