Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saskia.kuijer - 18-04-2013 09:39:04
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Ik heb vorig jaar om mijn tuin heen zo'n schutting laten zetten en dat is een behoorlijke prijzige investering geweest. de planken zijn binnen een jaar enorm krom getrokken. de reactie van de leverancier (elephant) luidt:
bedankt voor de klachtmelding.
echter kunnen wij aan de foto's zien dat de klant de schermen niet volgens de montage instructie heeft geplaatst.
de schermen moeten met de alu-liggers horizontaal worden geplaatst met hdaarvoor behorende elephant beslag.
wpc werkt namelijk in de lengte. (zie leaflet)
hierop kunnen wij dus geen garantie geven. u kunt de klant wel adviseren om de schermen een kwartslag te draaien.

ik heb een reactie verstuurd dat als de planken zijn vastgeschroefd, deze helemaal dus niet kunnen werken/ bewegen, ook niet als ze verticaal worden geplaatst. het enige wat ze dus kunnen doen is kromtrekken. verder zijn ook de planken kromgetrokken die verticaal zijn geplaatst. hier heb ik verder geen reactie meer op ontvangen. vanmorgen nogmaals naar de praxis in nieuwegein gemaild met verzoek om hier iets mee te doen.
@kassa, kunnen jullie hier iets in betekenen. duurzaamheid is in dit geval erg duur en kwalitatief zeer teleurstellend. ook de reactie van zowel praxis als de leverancier is niet echt klantvriendelijk.
mvg saskia