Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thunderr - 25-04-2013 11:38:29
Computers & Telefonie

Hi leaseconstructie ongunstig voor iphonegebruikers

Ha die mastaq,
weet je wat het is mensen die kiezen voor een aplle-ios of een blackberry besturingssysteem doen dat omdat zij bijvoorbeeld combinaties leggen met andere apparatuur of omdat zij gebruikmaken van applicaties die onderling uitwisselbaar zijn met andere blackberry c.q. applegebruikers . daarnaast zijn alle gevens die op de sim kaart staan zaosl aderssen en andere gevens onbereikbaar geworden. en geloof mij dat is zo onwaarschijnlijk lastig !!! dat kost je gewoon contcaten en business . ik ben op die leaseconstructie ingestapt omdat in deze moeilijke economische tijden het een goede aanbieding leek. een leaseconstructie lijkt ogenschijnlijk heel gunstig.
nogmaals als iemand mij had verteld dat je geen vervangend , zelfde, besturingssysteem terug zou krijgen had ik het niet gedaan!
en daar mastaq zit nu juist de angel. in nederland worden wij als consumenten beschermd door warenwet en instanties als opta en tegenwoordig acm(de houder van de overheidssite consuwijzer.nl). deze instanties bewaken dat ckubs als kpn en hi ons op een goede en juiste manier voorlichten over de produkten die wij aanschaffen.
wat is er volgens jou op tegen om in het uitgebreide klantgesprek(hetgeen ik heb gehad) te zeggen: ' als uw leasetoestel kapot gaat krijgt u een ander toestel ervoor terug en dat is altijd een androidtoestel' ?
het is een zin die door iedereen te leren is en als klant kun je een echte beslissing nemen. daar kan volgens mij iemand tegen zijn. en neem dat zinnetje dan gelijk even op in de algemene voorwaarden.
en nog een tip...kijk eens voor de gein naar de voorwaarden van de verzekring van onze hi vrienden(kosten per jaar en de kosten van het eigen risico bij de eerste schade en zie eens hoe dat eigenrisico oploopt....dan begrijp je het steeds beter...)

hartelijke groet
ron nijhof