Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-04-2013 11:42:29
Computers & Telefonie

Hi leaseconstructie ongunstig voor iphonegebruikers

[quote=thunderr schreef op donderdag 25 apr 2013, 10:45]

ikzelf weet 100 procent zeker dat ik het dan niet had gedaan!!!


wat had je dan wel gedaan?

het is duidelijk dat je geen cent hebt te makken, aangezien je 187 euro 'even niet hebt' toch wil je graag een dure iphone. ook heb je je risico niet afgedekt met een extra verzekering (service contract)

kun je allemaal doen, maar dan moet je superzuinig met je toestel omgaan. nu moet je genoegen nemen met een android. kun je hoog en laag springen, hi gaat echt zijn beleid niet voor je aanpassen omdat jij zoveel lawaai maakt op het internet.

er zijn veel klachten over die leaseconstructies en in velen kan ik me vinden, want er kleven nadelen aan. ik zou er zelf nooit voor kiezen.
maar in jouw geval denk ik dat je je ten onrechte erg verongelijkt opstelt. wat jij wilt is nl voor wat je voor het lease contract betaalt, te duur.