Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-05-2013 19:34:15
Computers & Telefonie

"album art"

[quote=freya schreef op woensdag 1 mei 2013, 19:13]
volgens mij is het handiger om altijd alle mp3's van een album te selecteren, zodat alle mp3's worden aangepast. ik denk dat je vreemde dingen kunt verwachten als je alleen van het eerste nummer de tags aanpast.
freya

ja dat klopt freya, maar ik reageerde op de opmerking van ltmvz dat de album-art niet getoond werd in mp3tag, daarom gaf ik dat antwoord.
als je mp3tag zo opstart, laat die de linkerhelft blank en zie je de album-art ook niet, pas als je op het grote scherm iets aanklikt wordt links ook geactiveerd.
v.w.b. het taggen in allerlei vorm en andere dingen veranderen moet je inderdaad de volledige inhoud van de map selecteren, anders krijg je rare dingen.
ik heb altijd een hele procedure als ik de albums gereed maak voor opslag.
alles selecteren, autonummering (01, 02) , dan onder tags alle onnodige rotzooi verwijderen uit de commentaarvelden van de tags, onder actions de hoofdletters automatisch toe laten voegen daar waar het hoort, enz enz, een heel ritueel, kortom een schitterend programma.