Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcel konings - 25-05-2013 12:19:53
Voeding & Gezondheid

Klacht over slechte afhandeling van wehkamp

Probleem opgelost.

geachte heer konings,
ik vind het heel vervelend dat u een klacht heeft op wasmachine van beko, bestelnummer 867.63.845 en factuurdatum 09-07-2012.
graag los ik de klacht voor u op door het artikel van u terug te nemen voor € 259,00. hierbij zijn de afschrijving-/gebruikskosten in mindering gebracht conform onze garantievoorwaarden.
als u alvast een nieuwe keus maakt uit ons assortiment, kunt u mij bellen om een afspraak te maken voor het omruilen van dit artikel. houdt u alstublieft het bestelnummer van het nieuwe artikel bij de hand.
u kunt mij, of één van mijn collega's, van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 - 16.30 uur bereiken op 038 - 4264688.
als ik binnen 14 dagen na verzending van dit bericht geen reactie heb ontvangen, dan neem ik aan dat u geen prijs stelt op mijn voorstel.
om de retourzending zo snel mogelijk te kunnen verwerken, vraag ik u deze e-mail te printen en bij het pakket te voegen.

vrijdag nieuwe geleverd. :)