Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hermannaugust - 30-05-2013 14:34:48
Computers & Telefonie

Lightinthebox

Ik heb nog nooit zo'n slechte winkel meegemaakt. leveren echt vreselijke kwaliteit, de maten kloppen van geen kanten. naheffingen door de fiscus omdat je blijkbaar buiten de eu bestelt (dit was vantevoren niet kenbaar gemaakt!!!) en importkosten.

men is niet telefonisch bereikbaar, alleen per email. mijn echtgenote bestelde een trouwjurkje voor onze dochter met bijbehorend jasje. maten klopten niet. na lange emails kon mijn vrouw een tegemoetkoming krijgen van 40% van de aankoopwaarde. akkoord gegaan met dat aanbod, al enkele maanden geleden.

moet het geld nog krijgen. men reageert niet meer op onze emails.

tip: koop hier echt nooit iets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het zijn echt oplichters, als je kijkt op hun site zie je ook dat ze bij geen enkele organisatie zijn aangesloten waardoor je bij een geschil daar kunt aankloppen. andere tip: betaal met creditcard, als ze je dan weer beduvelen dan haal je gewoon het geld terug!