Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saskia.kuijer - 03-06-2013 17:20:20
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Dat is denk ik ook de strategie die veel bedrijven volgen en daarmee bewerkstelligen dat personen het maar opgeven en erbij laten zitten. ik ben ondertussen nog steeds bezig. de leverancier van de schutting (elephant) is langs geweest om een kijkje te nemen. met 5 minuten weer weg en via de groothandel praxis doorgegeven dat ze geen garantie verlenen. omdat 1) de schutting delen horizontaal zijn geplaatst i.pv. verticaal en 2) het verplichte l-beslag niet is gebruikt. ik heb bij praxis wederom mijn klacht tergugelegd. 1) ook de verticaal geplaatste delen zijn krom 2) weet ik niets af van het verplichte l-beslag (bij verkoop is dus gelijk mijn "garantie" dan komen te vervallen en 3) geen informatie verstrekt over het "lichtelijk" kromtrekken en dat horizontaal plaatsen niet mag, advies en informatieplicht van praxis. uit de werkinstructie blijkt dit ook niet duidelijk.
nu is er een onafhankelijk bureau (ced nomex) ingeschakeld die volgende week langskomt. geen idee hoe de procedure wordt, geen idee of ze met 5 minuten weer weg zijn, geen idee wat deze procedure inhoudt. dit proces kost in ieder geval veel tijd en geduld. als praxis had verteld dat ik voor dat geld een schutting met kwaliteit van waaiboom-hout zou kopen, wat krom trekt en absoluut niet stevig is, dan had ik zeker een andere keuze gemaakt.
mocht iemand weten hoe dit verder in zn werk gaat of eventueel nog tips heeft, dan hoor ik dat graag.