Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hekkem - 03-06-2013 19:48:43
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Niet laten afschepen, bij de schuttingen van de gamma is de samenstelling en de constructie al meerdere malen gewijzigd.
dus als je gebruikt bent als proefkonijn heb je ook recht op vervangend materiaal. dat de schuttingen niet goed zijn komt niet door de montage, anders had er ook geen aanpassing nodig geweest. krom is krom, dat heeft niets te maken met hoe je een schutting plaatst. en de vraag is dan nog wel, heeft praxis duidelijk gewezen op de risico's bij zelf plaatsen van de schuttingen. en op de gevolgen bij het niet opvolgen van de door praxis overhandigde instructies waar ze bij de aankoop naar hebben verwezen.

het is een vout van de fabrikant die het afwentelt leveranciers die het afwentelen op de tussenhandel (praxis / gamma) en die weer op de consument. in mijn geval was het geen elephant en geen praxis, dat zegt genoeg. het is geen individueel geval.

collectieve rechtszaak voor gedupeerden?