Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hp
hpm.hoogesteger - 12-06-2013 22:53:26
Huishouden & Energie

Welke matras?

Persoonlijk vind ik het weken en maanden proefslapen maar vies ik weet niet wat de gemiddelde mens op zijn matras doet maar dat is meer dan alleen slapen!!
dus bij zulke winkels koop eigenlijk een tweedehands matras waar mensen op hebben geslapen,gezweet,gekwijld en sex op hebben gehad .....lekker fris!
die onzin over het feit dat ze vernietigd worden geloof je toch zelf niet je gaat toch niet steeds je producten als ondernemer weggooien? maar afijn.
wat ik zou adviseren is om eens per week 1 winkel te bezoeken en dan s'morgens als je wakker bent geworden ,gedouched hebt en gegeten om dan eens te gaan kijken ( dus niet nog eerst van alles gaan doen zoals boodschappen ed.)
en ga dan ook eens liggen zoals je thuis het liefst in slaap valt!
dus niet opgebaard erbij liggen zoals de meeste mensen.
blijf dan ook even wat langer liggen als 20 seconden maar een paar minuten.
ik weet dat sommige bedrijven echt test matrassen hebben zoals sommige tempur dealers maar daar moetje dan ook meestal een kleine vergoeding voor betalen bv 50/75 euro ofzo.

ik hoop hierbij iets te hebben kunnen bijdragen.

mvg martijn