Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hp
hpm.hoogesteger - 17-06-2013 23:17:49
Huishouden & Energie

Welke matras?

@tenormin ,
misschien raar dat ik dit zeg maar al die mensen die bij bv ikea ed. matrassen kopen hebben er echt geen hoes om heen zitten .
bovendien krijg je nog geen goed gevoel met zo'n hoes je houd je jas en sjaal toch ook niet aan in de winkel omdat je het dan zo slecht voelt , die platinum tempur dealers hebben vaak idd echt test matrassen die daar alleen maar voor gebruikt worden.
zoals ik al zei neem eens een keer echt de tijd om zoiets aan te schaffen en kijk niet naar testen van de consumentenbond en dat soort onzin.
hoe ze daar af en toe aan resultaten komen is mij een raadsel en dat lees je vaak ook van mensendieck dan zo'n product hebben maar goed nog steeds heel veel succes ermee