Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-06-2013 21:41:15
Elektronica & TV

Whatsapp updaten / bijwerken lukt niet

Dag eclipse,

ik weet niet of bij barnhoorn de tips geholpen hebben want hij heeft niet meer gereageerd. ik kom toevallig jouw vraag tegen, ik heb nl notificaties nooit geactiveerd.
je kunt als navigatie ook de gratis versie mapfactor gps navigation op je gsm zetten i.p.v. tom tom, die is maar ca 1,61mb en installeert op het de sd kaart en kun je eventueel naar de telefoon verplaatsen. lees de recensies er eens over op google play. met deze navigatie kun je overigens niet altijd een huisnummer invullen en erg kleine straatjes geeft hij niet altijd aan maar bijv. wel de straat waar die op uitkomt of die hij kruist. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator&feature=search_result#?t=w251bgwsmswyldesimnvbs5tyxbmywn0b3iubmf2awdhdg9yil0.">klik hier
veel apps kun je niet naar het externe geheugen verplaatsen tenzij de gsm geroot is.
als je wat ruimte op de sd kaart vrij wilt maken dan kun je apps gewoon naar het interne geheugen verplaatsen via instellingen etc. "verpl.naar telefoon". dat moet geen problemen geven. als je gsm geroot is weet ik niet of dat dan wel problemen geeft.
op vakantie kun je altijd nog tijdelijk apps verplaatsen of verwijderen die je dan niet gebruikt voor extra ruimte en eenmaal weer thuis er weer op of terug zetten, mocht je externe geheugen wat vol raken.