Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hp
hpm.hoogesteger - 06-07-2013 17:20:06
Huishouden & Energie

Welke matras?

Is het heel raar dat het verhaal van pleccema mij in de oren klinkt als een verkoper?
puntelasticiteit heeft niets met de hr waarde te maken een hr 60 kan ook heel zacht zijn en hoe zachter de matras hoe lager de puntelasticiteit waarschijnlijk werk je met ravenbekken matrassen dus wees daar eens eerlijk over.
bovendien is traagschuim geen hype bestaat al ruim 25 jaar.
maar het verhaal vernietigen ...... dus ik moet 500€ of meer afrekenen voor een matras en als het niet bevalt dan vernietigen zij het of we geven het maar weg vind je dit nu niet heel raar klinken of ben ik nu echt zo simpel?
als je ziet hoeveel mensen een nieuwe auto kopen vragen ze ook niet mag ik hem 90 dagen proberen om te kijken of ie echt bevalt want ja ik moet er toch even minimaal 10.000€ voor betalen stel je voor dat ie na 2 maanden toch niet zo lekker rijd als je gedacht had.
vroeger had je al deze praktijken niet en liepen mensen niet steeds bij een fysio terwijl er vroeger toch echt meer arbeids intensief lichamelijke arbeid werd verricht.
mijn boodschap blijft hetzelfde neem eens een keer de tijd ga voor mij part een half uur liggen en ga geen 4/5 winkels af op een dag maar gewoon simpel gezegd 3 winkels is 3 zaterdagen bv.
ow trouwens er zijn tegenwoordig ook traagschuimen die niet hard zijn als het kouder is.

mvg