Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-07-2013 17:23:05
Garantie & Verzekeringen

Diefstal uit bus

Poliscounter schreef op woensdag 17 jul 2013, 17:10:
dit is een te algemeen antwoord. er bestaan eigen vervoersdekkingen die dag en nacht de lading verzekeren. bij een hoge verzekerde som wordt wel vaak een alarm van tenminste klasse iii geëist. en er moet sprake zijn van braak.
als men als "nieuweling" een reactie geeft op een bepaalt topic, wil het nog wel eens gebeuren dat er niet op de datum wordt gelet wanneer een reactie geplaatst is, zoals in jouw geval nu.
degene op wie jij nu reageert is "in het hiernamaals" zoals men dat wel eens uitdrukt, vladja is 13 januari jongstleden overleden.
je reageert op een reactie van bijna een jaar geleden!
voortaan even opletten.
quote:
op 13 januari jongstleden is vladja overleden. zij was één van de experts van het eerste uur op de kassasite en kenmerkte zich door een grote inzet. velen kennen haar no nonsense aanpak. je moest er even aan wennen. ze had een geheel eigen aanpak en had het land aan off topic discussies. wellicht niet altijd even tactisch, maar met een groot sociaal hart. vladja liet maar liefst 14.879 vaak zeer bruikbare bijdragen achter. vladja's inzet was bewogen, gedreven, sociaal en belangeloos. wij zullen haar missen en haar herdenken met grote waardering en respect. kassa internetredactie

klik-> http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/in-memoriam-vladja/?vhash=c749c73j">hier