Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 02-08-2013 11:39:00
Geldzaken & Recht

Goud in plaats van sparen?

[quote=iljaha schreef op vrijdag 2 aug 2013, 11:35]het klinkt misschien een beetje simpel, maar ik ben serieus. overweeg de aanschaf van zonnepanelen: een rendement van 8 tot 10%. zo'n aanbieding krijg je bij geen enkele bank. er zijn ook panelen-projecten waar je in kunt stappen op "andermans grond of dak".

nadeel is wel dat de laatste constructies nog relatief jong zijn en dat er nog niet met zekerheid gezegd kan worden dat ze ook winst gaan maken. ( waarschijnlijk wel ). zonnepanelen op je eigen dag als je een gunstige ligging hebt is een betere optie. de staat wil de "winst" daaruit wel gaan belasten maar als je je eigen stroom rekening gelijk kan spelen dan bespaar je dat wel mooi. overigens kun je ook met 1-3 panelen beginnen en als dat werkt plaats je er meer.