Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2013 17:03:14
Computers & Telefonie

Op zoek naar een draadloos alarm systeem

Noooit zaken doen met homesafety of verisure !!!

mijn alarmsysteem is aangeschaft via homesafety, (tegenwoordig verisure) en is eigendom van mij, echter heeft homesafety uit commerciƫle belangen hier heel slim een installatiecode op geplaatst waardoor ik niet bij de instellingen kan. het systeem is dermate gebouwd dat je de dienstverlening van homesafety niet nodig hebt maar zelf een tel nr in het systeem kan plaatsen, indien het alarm systeem afgaat wordt je automatisch gebeld.

zonder de installatiecode kan je niets veranderen aan het systeem, meerdere malen gevraagd naar de code en helaas draaien ze hier steeds omheen. ze geven de code met geen man of macht af, zo verdient homesafety bakken met geld.

contract opgezegd, liep gewoon door, rekening geblokkeerd, uiteindelijk ben ik van ze afgekomen.
wat mij betreurt is dat het een zeer louche bedrijf is, en dat ze de afspraken niet nakomen, absoluut nooit zaken mee doen, het is weggegooid geld.

gr. iwan

diverse systemen heb ik langs zien komen namelijk:
verisure. (exact wat ik zoek alleen dan zonder maandelijkse kosten)

ccmusdo (ben nog aan het kijken naar de mogelijheden... er is erg weinig info over te vinden)

woonveilig (niet volledig te gebruiken zonder abonnement)

ook heb ik veel systemen bij conrad gezien maar dat is toch niet wat ik zoek.

wat ik mooi vind aan verisure is dat er ook direct een foto naar de smartphone gestuurd word zodat je direct kan zien wat er aan de hand is. (inbraak/brand/vals alarm).

weet iemand of er een soort gelijk systeem is zonder maandelijkse kosten?

bedankt voor de moeite