Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gappie33 - 14-08-2013 20:47:39
Computers & Telefonie

Wow veilingen

Vreemd om te zien dat mensen die wel enthousiast zijn over wow-veilingen meteen gewantrouwd worden. dat zal dan ook wel met mijn reactie gebeuren. ik ben namelijk heel enthousiast. ik heb een videocamera met bijna 60% korting aangeschaft. binnen drie uur na bieding al thuis afgeleverd door twee heel aardige heren. had de voorwaarden van te voren goed gelezen en ja daar houden ook zij zich aan...fotootje gemaakt, interviewtje en klaar. camera is super en nergens te koop voor een bedrag dat ook maar enigszins in de buurt komt van wat ik ervoor heb betaald. het feit dat je daarna een tijd niet meer mag bieden hebben ze ook helder uitgelegd. puur om handelaren tegen te houden.

ik weet dat dit op een promopraatje lijkt (is het ook wel een beetje :-))... maar ga er niet klakkeloos vanuit dat positieve reacties ook meteen door het bedrijf zelf geïnitieerd zijn.

groet,

gabriel