Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 19-08-2013 16:38:28
Computers & Telefonie

Beoordelen snelheid

[quote=ekiem schreef op maandag 19 aug 2013, 16:25]net even die wijkcentrale afstand bekeken en die is in mijn geval net geen 3 km. tele2 is nu provider voor digitale t.v +internet + bellen.
had er eerlijk gezegd niet eens bij stil gestaan dat verschillende providers verschillende snelheden leveren, wel stom. had meer zoiets van " bellen is bellen " en digitale t.v is beter dan digitenne. heb nog wel even geinformeerd in een aantal zaken maar raakte er zeer gefrustreed van. met name upc en ziggo hadden behoorlijke agressieve verkoop technieken. ben nog net niet gillend sommige winkels uit gerend. ze luisteren niet en willen verkopen, maakt niet uit hoe. daarnaast ook die bij verkoop van allerlei extras waarop ik niet zit te wachten, jammer.

gr. ekiem
mieke, als ik je zo mag noemen en als je zo heet, je snapt het nog niet helemaal.
een paar dingen.

providers kunnen wel van alles schrijven over welke snelheid dan ook die ze kunnen leveren, maar ze zitten aan de fysieke tekortkomingen van koperdraad vast, de demping/soortelijke weerstand over langere afstanden, daar is niets tegen te doen met de mogelijkheden van vandaag de dag, alleen glasvezel biedt dan uitkomst en ik weet niet of dat in jouw woonplaats al leverbaar is.

je hebt het over upc en ziggo.
dat zijn kabelaars en welke kabelaar levert in jouw woonplaats?