Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 09-09-2013 15:56:20
Voeding & Gezondheid

Worden thuisbezorgrestaurants gecontroleerd?

[quote=tenormin schreef op maandag 9 sep 2013, 15:21][quote=lekkerisdat schreef op maandag 9 sep 2013, 15:10]overigens waarom zou je bij/via dit soort sites bestellen? het is toch net zo makkelijk om direct bij het restaurant zelf te bestellen. scheelt de ondernemer provisie, kan zo iets lagere prijzen hanteren..

en als je ze rechtstreeks benaderd wil de communicatie nog wel eens erbij inschieten, echt waar, hoor. en ook als je "normaal" laat thuisbezorgen zijn er, onder een bepaald orderbedrag, extra bezorgkosten die ook in rekening worden gebracht.
ik denk dat bestellen via thuisbezorgd.nl of justeat.nl je sowieso al de relatieve zekerheid geeft dat de beoordelingen van anderen een leidraad kunnen zijn, als ze niet gemanipuleerd zijn tenminste. ik ben er wel van overtuigd dat klagen via thuisbezorgd.nl of justeat.nl naar een restaurant toe meer gewicht in de schaal legt als zelf klagen als je direct bij een restaurant zou bestellen.
en valt men over de gemiddeld € 1,50 bezorgkosten die men ook heeft als men direct besteld bij een restaurant, bij thuisbezorgd.nl of justeat.nl kan men ook sorteren op restaurants die géén bezorgkosten rekenen, het minimum-bedrag van de bestelling wordt dan vaak wat hoger.
ik denk dat het aangesloten zijn bij site's zoals thuisbezorgd.nl of justeat.nl veel meer voordelen als nadelen voor de ondernemers biedt, mits ze goed spul leveren uiteraard.
daarom snap ik de reactie van lekkerisdat niet zo goed, maar dat heb ik wel eens vaker, ligt vast aan mij