Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 12-10-2013 07:21:20
Geldzaken & Recht

No cure no pay

[quote=wendy-claire schreef op zaterdag 12 okt 2013, 02:35]mijn opvatting hierover is dat bij 'no cure no pay' geen kosten aan verbonden zijn als de opdracht tot incasso niet is geslaagd, in dit geval kon niet geïncasseerd worden bij een failliet bedrijf noch een failliet bedrijf - in insolventie - gedagvaard worden voor enig rechter anders dan de rechtbank die de insolventie behandeld heeft respectievelijk de rechter-commissaris die de insolventie beheerd.

conclusie: geen geslaagde incasso dus 'no pay'!

dat zal de ts ook echt begrijpen, dat laatste stukje....

maar goed, het incasso traject is vaak no cure no pay, het traject naar de rechter is echter nooit no cure no pay. lees dus altijd de voorwaarden geheel door, ook al is het een klein lettertype en veel tekst ( of zoek een ander die wel duidelijk is ). want juist bij dit soort zaken wordt u hard ge*****

er zal niks anders op zitten dan betalen, zorg de volgende keer dat alles op papier staat, zeker bij dit soort bedrijven en zaken, dan komt u niet zo maar bedrogen uit. het is een harde wereld, en ze zijn altijd uit op je geld, vandaar no cure no pay, en daarna een traject door je strot duwen.