Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-10-2013 18:03:17
Voeding & Gezondheid

Uitkering &vrouw uit buitenland

@roos37
hij denkt erover om zich te laten bekeren.als er echte wederzijdse liefde in het spel is dan is daar natuurlijk helemaal niks mis mee.
maar hoe kan je van echte liefde spreken als je de ander alleen maar via de chat en van een foto of van skype of what ever kent,maar nog nooit in levende lijve hebt ontmoet!!!!
dat kan ik niet helemaal goed volgen.
en buiten dat,kan je je niet zomaar laten bekeren lijkt mij,want dan moet je toch ook enige kennis hebben van haar geloof,want men kan niet zeggen.. ik ben verliefd op een moslima dus laat ik me wel effe bekeren.maar ja,als je verliefd bent dan heb je oogkleppen op en neem je niets van een ander aan
blijf het (van haar) een ongelovig verhaal vinden,hoop dat ik er volledig naast zit en dat ze samen gelukkig gaan worden.