Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

teun102
teun102 - 28-10-2013 14:09:58
Geldzaken & Recht

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Voor victoria50 omdat ik niet rechtstreeks haar kan antwoorden is dit voor haar bedoeld.
ik zag dat een nuon mederwerker je gegevens wilt hebben. ze zijn hier wel 3-4 keer geweest behalve dat ze met een plantenspuit de boorgaten opnieuw hebben geimpregneerd is er niets opgelost. ik heb bij de geschillencommissie een aanvraag voor een uitspraak neergelegd. helaas konden ze het niet behandelen omdat het bedrijf dat eerst "nuon isolatie b.v" was daarna,"thermecon isolatienet" en nu "isolatienet" heet het isoleren heeft uitgevoerd niet bij hun is aangesloten.
thermecon heeft ook nog eens een test laten voeren maar daar is niets uitgekomen. bleek dat het bedrijf "bureau toezicht bouwwerken" te delft dat de test uitvoer een goede klant van nuon te zijn. dus hoe onafhankelijk is dat onderzoek geweest. omdat ik naar de geschillencommissie kon en ik intussen allerlei dreigen brieven kreeg om dat onderzoek te betalen heb ik uiteindelijk betaald. ze hebben daarna nooit meer iets van zich laten horen.

zolang de zon redelijk hoog staat en met tijden op de buitenmuur schijnt is de muur droog. maar vanaf september, oktober tot maart, april zijn er nog steeds natte plekken. het isoleren is in maart 2010 gebeurd en ik heb de strijd maar opgegeven. en dat alles na hun advies, het huis is "probleemloos" te isoleren. met dank aan die adviseur