Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stippelslof - 30-10-2013 15:14:42
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Beste marieke,

u schrijft "mensen registreren zich en doen verder geen moeite om de richtlijnen te volgen. nadat men geconfronteerd wordt met een verlenging gaat men pas reageren."

ik heb juist de voorwaarde van te voren gelezen en heb daardoor besloten me juist niet te registreren. ik ben dus juist niet iemand die maar wat doet en achteraf begint te piepen.

het klopt dat het abonnement volgens de wettelijke richtlijnen elke maand op te zeggen is maar het is en blijft een abonnement. op vakantieveilingen.nl, waar ik de hotelpas gekocht heb, wordt niet gesproken over een abonnement maar een korting voor een jaar en geen abonnement van een jaar. tevens wil ik simpelweg geen abonnement maakt niet uit onder welke voorwaarden.

dan nog even een punt. waarom kan ik van te voren geen prijzen van de hotels zien? dit roept bij mij argwaan op. als jullie inderdaad de beste prijzen hebben, zoals jullie garanderen, dan heb je toch niks te verbergen...