Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annemau - 04-11-2013 00:48:48
Huishouden & Energie

Welke matras?

ook een flinke zoektocht naar een nieuw matras gehad en dan valt zeker niet mee. grote winkels hebben personeel die allemaal iets anders zeggen en op internet proberen de winkels met valse recensies te lokken om bij hun te kopen. consumentenbond heeft ook niet echt duidelijke adviezen. dus begin maar. ik heb fibromyalgie en slaap altijd op de buik en iedereen wilt je de ene dure na de andere aanseren.

uiteindelijk kwam ik op internet bij ravensberger en daar kun je ook advies vragen. ik een vragenlijstje ingevuld en volgende dag had ik een heel uitgebreid antwoord met alles uitgelegd en advies waar ik me echt metten goed bij voelde. maar als je veel pijn hebt ga je al gauw dingen geloven dus moet er toch maar op vertrouwen dat het werkelijk ook al allemaal zo is.

de man heeft mij de structura 60 met hardheid h3 geadviseerd wat ook nog een heel stuk goedkoper was.

nou vind ik het stom om een matras te kopen zonder er überhaupt op te liggen. maar aan de andere kant zou ik hem ook meteen terug kunnen sturen. dus heb besloten om de gok te wagen en het matras besteld.

tot zover ben ik zeer tevreden over ze. binnen een week zou het matras geleverd worden en ik hoop zo dat we straks weer lekker kunnen slapen en ik een goede zaak heb gevonden.

je mag trouwens eerst 30 dagen proefslapen wat een groot voordeel is, maar waar ik altijd een beetje bank voor ben is dat je dan een gebruikt matras ontvangt waar een ander op heeft geslapen. ze hoeven er immer maar een nieuw folietje om te trekken en hij lijkt weer nieuw. maar daar koop je natuurlijk geen nieuwe voor.
iemand nog enige tips hoe je dit het beste kunt testen?

hoop dat ik hem snel ontvang zodat ik een update over het matras kan geven en dat iedereen een lekker matras kan vinden. want het is moeilijk en je word overal uitgemolken.