Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 04-11-2013 10:15:53
Huishouden & Energie

Welke matras?

[quote=annemau schreef op maandag 4 nov 2013, 01:34]misschien een dom idee, maar kun je met zo'n uv lamp misschien lichaamssappen opsporen op een matras?
zie dat met die rob geus van tv weleens doen, maar weet niet of dat op een matras ook werkt.
dat zou het duidelijk zijn of je een nieuw of proefmatras hebt gekregen hebt.
iemand ervaring of ander idee?

een 'beetje' zaak levert een spiksplinternieuw matras als je mag proefslapen. dat matras word in een omhulsel van een hoes van siliconen geleverd. zou het gewoon plastic zijn kan je niet lekker slapen want dat is niet poreus en ga je transpireren. dit spul (wat ik voor het gemak maar siliconen noem) is 'boter' zacht en 'sappen' komen, als die er al zijn, op de hoes. bij het niet kopen van de matras gaat hij gewoon de collectie in, als nieuw of, indien later niet verkocht, in de uitverkoop. is nog steeds nieuw matras.