Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanne1 - 04-11-2013 12:46:46
Huishouden & Energie

Welke matras?

[quote=annemau schreef op maandag 4 nov 2013, 12:42]hallo sanne1,

daar waar ik inderdaad overal het advies kreeg om dure traagschuim matrassen te kopen, raadde ravensberger mij dit af. traagschuim zou weliswaar wel goed zijn voor mijn fibromyalgie, maar omdat ik een buikslaper ben en de buik goed warm wordt tijdens het slapen, zou de buik te diep in de traagschuim zakken, waardoor je juist last van je rug krijgt. ander alternatief was latex, maar omdat ik het al gauw warm heb was dat ook geen optie.

ik vond dat wel heel logisch klinken en er is niemand geweest in de winkels die mij zo het advies gaf. ik kan niet wachten tot hij aankomt en hopen dat dit de goede keuze is geweest.

tja, dat reinigen..ik geloof het niet zo. wat wil je aan 20cm schuim veel reinigen? maar voor in de koopjeshoek en erbij vermeld dat het een proefmatras is geweest, vind ik een goede oplossing. men kan dan zelf kiezen of hij daar bezwaar mee heeft.

ik zelf koop een nieuwe, niet uit de koopjeshoek en wil dan ook een nieuwe hebben zonder een ander daar op gelegen heeft. maar hoe kun je dit controleren?