Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dafmobi - 11-11-2013 13:38:19
Auto & Vervoer

Met rolstoel in de trein

Beste kroon...
wc in de trein rolstoeltoegankelijk??
hoe speel je dat dan klaar?
doe je je dan ook ontkleden op toilet met je rolstoel? daar waar de deur voor de helft opent???
er zijn treinstellen waar helemaal geen toilet is, en blijkbaar vindt u het ook niet erg om twee uur naast die "geweldig schone" toilet te zitten met uw rolstoel!
u schrijft verder over de loopplank echter er zijn stations waar die plank er helemaal niet is of door taxichauffeurs moet worden klaargelegd... echter deze laatste daar is ook geen verlaat op! zeker als je ook nog niet met de taxie komt, dan is het afwachten of die dan word uitgelegd. de treinconducteur doet dit niet!!!
tot slot : heeft u ooit met drie rolstoelen op zulke portaal gestaan? geen doorkomen meer aan voor valide mensen, zeker als het druk is. en ook het manoeuvreren in dit stukje trein! knap als je dit klaarspeelt, zeker met evt meerdere ( elektrische) rolstoelen .

nee hoor: de ns is nog verre van rolstoelvriendelijk!