Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 15-11-2013 18:15:51
Voeding & Gezondheid

Uitkering &vrouw uit buitenland

De uitleg van roos 37 over het feit dat het mes aan twee kanten snijd? is pure onzin!!!!!!!!!!!!!!!!
hij is over de vijftig zij 28 (achtentwintig)!!!!!!!!!!!! hij heeft geen geld maar wel een leuke bankrekening mmmmm dat stukje kan ik effe niet volgen,hij leefde toch van een bijstand-uitkering !!!!!
en zij zogenaamd bang om een ouwe vrijster te worden??? allemaal onzin en nog eens onzin
als het allemaal waar is wat roos37 zegt dan is dit een duidelijk voorbeeld van of een schijnhuwelijk om het nederlandse paspoort te verkrijgen of dat zij hem enorm in de maling neemt en met hem getrouwd is om het nederlandse paspoort te krijgen en zodra dat binnen is kan hij de rambam krijgen en zij kan aanspraak maken op een uitkering,en met een uitkering heb je het hier in nederland een heel stuk beter dan in een land waar ze al die regelingen niet hebben,ze is hier verzekerd voor de dokter/ziekenhuis enz enz enz .
of het verhaal van roos37 is een verzindsel?? of die man is zo dom als een achterend van een varken??of hij gunt het haar om hier een beter leven te hebben.