Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roos37 - 15-11-2013 18:32:27
Voeding & Gezondheid

Uitkering &vrouw uit buitenland

@komsja:
ik denk dat je me niet goed begrepen hebt, zij is al tegen de dertig en nog niet getrouwd. volgens mij ben je in die cultuur dan min of meer een oude vrijster. ik vermoed ondertussen dat hij haar niet "toevallig" is tegengekomen op het internet, maar bewust is gaan zoeken op een (moslim)datingsite. hij heeft ooit eens gezegd dat moslimvrouwen erg meegaand zijn en niet zo snel tegenspreken. haar familie geeft hem geld, zodat zijn bankrekening gespekt wordt (hij is altijd blut) en de familie heeft de dochter on de pannen. dat bedoelde ik met het mes dat aan twee kanten snijdt.
het is beslist géén verzinsel, ik heb de trouwfoto's gezien, compleet met een vrolijk kijkende familie.

@hutch:
zo is het inderdaad gegaan: elkaar een paar weken gesproken via de chat (en misschien skype?) en de eerste fysieke ontmoeting was in de moskee, de trouwlocatie.
binnenkort komt hij (met haar) naar nederland, zodra ze in marokko voor de wet zijn getrouwd.