Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
greedvictim - 26-11-2013 09:52:17
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Aan alle hotelpas gebruikers,

na het lezen van jullie klachten en de reacties van "marieke amado", heb ik uit nieuwsgierigheid wat onderzoek gedaan.... ik vraag mij af of marieke amado wel bestaat. veel van de hotels die aangeboden worden bij hotelpas zijn dezelfde hotels, die al wat jaren geleden door "eurohotelcheque" werden aangeboden. dit was destijds een concurrent van de "hotelbon" van chris luuken. eurohotelcheque heeft begin 2001 een duitse vestiging gehad in aken.

een nederlandse tv persoonlijkheid, die met name in duitsland een lange tijd furore gemaakt had(genaamd: marijke amado), heeft reclame gemaakt voor de duitse eurohotelcheque. amado is een zwitserse naam die zij na de scheiding van haar zwitserse man heeft behouden als artiestennaam.

nu duikt ineens, meer dan 10 jaar later, bij de klantenservice van hotelpas een zekere marieke amado op..... deze toeval lijkt mij te groot om waar te zijn. mij schijnt, dat marieke amado een fictieve naam is, die de "directie hotelpas" gebruikt om geen echte namen te noemen. als dit het geval is; hoef ik verder niets meer te zeggen.... toch? misschien dat de consumentenbond hier een juridische ingang heeft. het moet een keer afgelopen zijn met die geldklopperij!! wordt vervolgd.....