Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 01-12-2013 12:57:18
Auto & Vervoer

Anwb lidmaatschap opzeggen

@tazzie, als je je aanmeldt, staat er als eerste en zeker niet in kleine letters, dat de je voor 15-11 moet opzeggen. het is daarom ook logisch dat ze pas acceptgiro's gaan sturen / incasseren ná de 15 de. dan kan je iedereen die kennelijk lid wil blijven, de rekening voor het volgend jaar sturen.

let je zelf niet op, om op tijd op te zeggen, tja, dan is het natuurlijk ook weer logisch om in dit geval de anwb de schuld te geven dat je zelf wat vergeten bent .... welk bedrijf / vereniging stuurt wèl zijn leden een memo: "moet je niet opzeggen?". geen één. gewoon zelf logisch nadenken en als je iets niet vergeten moet, wil of kan, zet een memo met datumalarm in je telefoon, 2 maanden voor deadline.