Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
royaleagle - 22-12-2013 02:30:44
Computers & Telefonie

Aldi pc goed?

[quote=gsm schreef op zaterdag 21 dec 2013, 11:47][quote=royal eagle schreef op zaterdag 21 dec 2013, 00:14]het is het merk medion, duits fabrikaat.
medion is een duitse onderneming misschien en aldi ook, maar de pc's zijn toch echt vooral van chinees fabrikaat, zeker geen duits fabrikaat.

de gebruikte onderdelen zijn oem en waarschijnlijk niet altijd van de hoogste (lees duurste) kwaliteit. op de onderdelen geeft de onderdelenfabrikant zelf ook geen garantie. de garantie wordt verleend door aldi en in tweede instantie door medion. de kunst is om daar gebruik van te kunnen maken, wanneer dat nodig is. in de praktijk voldoen de medion meestal pc's wel goed.

zelfs een hp of welk ander merk dan ook wordt geassembleerd in zo'n arbeitsrechtloosland als o.a. prc. gelukkig zit daar toch enig kentering in, dat assemblage in een goedkopere arbeidsland in europa wordt gedaan.