Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elkedelan - 30-12-2013 13:31:05
Auto & Vervoer

Anwb lidmaatschap opzeggen

[quote=mahadma schreef op maandag 30 dec 2013, 13:10]@elkedelan,

er staat op je pasje aan de achterzijde duidelijk vermeld dat je vóór 15 november van het lopende jaar moet opzeggen. er staat bij aanmelden op alle papieren en schermen, dat je vóór 15 november moet opzeggen. er staat in de kampioen gepubliceerd, dat je vóór 15 november moet opzeggen. in de verschillende media (faceboek, vra.kassa enz) wordt jaarlijks de anwb opzeg blues gedraaid door mensen die ondanks alles te laat zijn.

dit bovenstaande is geen slechte service van de anwb, maar gewoon niet lezen van de anwb leden. "als lid van een organistie/vereniging kan je onmogelijk alle regeltjes weten van alle organisties waar je lid bij bent. wat de anwb doet vind ik diefstal, ingedekt door kleine lettertjes". eerlijkheidshalve kan ik mij niet vinden in uw opmerking, ze laten het op alle voor hen mogelijke manieren weten en niets geen kleine lettertjes. gewoon lezen. u kunt toch moeilijk verwachten dat ze alle leden persoonlijk een brief sturen, boven alle uitingen die ze al doen, of u wel of niet lid wilt blijven .........