Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robben - 30-12-2013 14:37:36
Computers & Telefonie

De beste krant

[quote=digioma schreef op maandag 30 dec 2013, 14:23]bezorgers zijn net echte mensen (alleen vaak onderbetaald). onze kinderen hebben altijd kranten bezorgd (zakcentje) en vooral de zaterdag telegraaf was een klus, geloof mij maar.
maar... zelfs een bezorger kan ziek worden; zijn of haar fiets kan gejat zijn, een familielid is ziek (of erger), extreem weer (dik pak sneeuw, wind, regen, extreme gladheid) en... soms is er een storing bij de drukkerij zodat alle kranten laat zijn, auto die de kranten vervoerd voor uw regio kan stuk gaan enz. enz.
weet u wat kinderachtig is... een jaar lang zes dagen per week de krant 'smorgens vroeg in de bus krijgen en dan de bezorger tegen oud- en nieuw 50 cent geven of gewoon het kaartje aanpakken en de deur voor zijn/haar gezicht dichtgooien.
inmiddels hebben we geen dagblad meer (bezuinigingen aow) maar we gaven altijd 10 gulden en daarna 10 euro aan de bezorger voor alle moeite. dat is 20 eurocent per week teruggerekend.