Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natuurmens
natuurmens - 04-01-2014 12:44:02
Computers & Telefonie

Nation zoom verwijderen

[quote=bvandenb schreef op vrijdag 3 jan 2014, 12:38]@natuurmens
toen ms windows eindelijk met hun eigen beveiliging kwam, hadden techneuten hoop.
immers, niemand kent windows zo goed als ms zelf...
maar helaas, werd ook daarmee weer teleurstelling verspreid vanuit redmond.
aanvankelijk was het goed/beter, maar toen lieten ze al dan niet bewust (ivm zaken partners) de boel versloffen.

wat blijkt uit vele tests, ms windows defender en security komen nog zelden in de top 5 voor en moeten gratis varianten van panda, avg, avast e.d. vooorrrr laten gaan in beter werk verrichten.

ik ben eigenlijk benieuwd hoe dat zit als je bank-hack gedupeerde bent en alleen ms eigen 'security' hebt draaien. als we in nl namelijk nog gekker willen doen, en dat kan altijd met de politiek die wij kiezen... zou er een staffel moeten zijn inzake vergoeding bij cybercriminaliteit qua wel/niet percentage vergoedingen.

hier draait op alle pc's : een andere top 5 anti virus (betaalde) sommige met extra's zoals of andere programmas up to date zijn, firewall e.d.)
mbam (betaalde)
browsers met beveiligde dns server (zoals comodo ice dragon) e.d.
scotty winpatrol
windows eigen- en de router firewall met denial en andere afweer technieken.



nog wat we praten niet hoe goed deze programma's zijn maar iemand die computer probleem heeft, en ik neem aan dat hij voldoende advies heeft gehad die benoemd heb in me eerste mail. ik heb ook een netwerk en firewall maar deze draaien onder linux. boven die staat het je vrij om voor antivirus software te betalen. maar er zijn weinig mensen die besmetting oplopen met diender en vaak is het door computer programma willekeurig te installeren. denk na of je iets wel nodig heb voor je het installeer en is de site betrouwbaar daarmee haal je geen vuiligheid binnen. of een surfer gebruiken die na afsluiten al de geïnstalleerde software zonder toestemming van de webmaster zijn geïnstalleerd.