Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-01-2014 16:30:57
Voeding & Gezondheid

Wat kosten brillenglazen?

In antwoord op boven gemelde betreffende verschil multifocale en varifocale.
hier is geen enkel verschil in .
de fabrikant essilor kwam indertijd als eerste uit met varilux glazen, dit waren de eerste multifocale glazen.
al de andere namen zijn namen ontworpen door andere producenten maar beide genoemde glazen zijn identiek.
op dit moment is essilor varilux physio stylis het beste multifocale brilglas wat op de markt is, tevens ook het duurste glas.
er is ook duidelijk verschil in kwaliteit en prijs tussen de zgn. prijsbrekers en de echte opticien.
wat ook niet anders kan alle waar naar zijn geld.
een prijsbreker zal ook geen essilor glazen aanbieden als hij bij andere leveranciers voordeliger uit is. zeker als het om massa aantallen gaat.
mijn ervaring is dat ik bij h.a. niet constant de gediplomeerde persoon in de winkel aanwezig is en dat de meting dan gewoon door de verkoper(ster) wordt verricht. een goede meting die ik door mijn ziektebeeld wel nodig had. toen ik daarna met klachten kwam werd mij woordelijk medegedeeld dat ik dan maar wat meer morfine moest slikken. later had ik een garantieprobleem. dus ik vond dat wij samen niet meer door een deur konden. zodoende ben ik bij een vrije opticien terecht gekomen. hier wordt gewoon een latere afspraak gemaakt voor meerdere metingen voor het bepalen van het glas. ik ben nu al jaren uitermate tevreden al ben ik iets duurder uit maar zoals ik al schreef alle waar naar de geld.