Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-01-2014 16:51:20
Voeding & Gezondheid

Wat kosten brillenglazen?

Harleyman schreef op vrijdag 7 jan 2011, 17:58: berlynhof26 schreef op vrijdag 7 jan 2011, 17:25: mannen?vrouwen,

wat een gebekvecht zeg! laat nu eens een goed advies zien i.p.v waar jullie
nu mee bezig zijn! er wordt gewoon gevraagd wat kosten brilglazen!
en geen lenzen! wat kost een auto/ ik bedoel met dit antwoord te zeggen dat het aan je persoonlijke en financiele situatie ligt. dus zelf ondervinden en uitzoeken .

ik zie dat je stil wordt van mijn antwoord. ondanks je vriendelijke woorden zoals 'eigenwijze eikel' heb ik je toch geantwoord. je weet kennelijk als brildrager weinig van lenzen.
nog steeds en dat is al ca 35 jaar bewaar ik mijn harde lenzen in water. heel vaak liep ik over het stuivend strand en natuurlijk kreeg ik wel eens een zandkorrel onder mijn lens. dan wordt het tranen en weg is de korrel. ooit een vlieg in je oog gehad? gelijk een oogontsteking, welnee. onzinverhalen. lees maar eens wat de testen zeggen van veel opticiens... heel veel fouten en geen incident. de goede daargelaten. lees wat ik over gediplomeerde pearl-opticiens schreef...

let vooral op de (soms betaalde) gediplomeerde reviewschrijvers... de opticieens lezen hier ook mee.