Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2014 09:11:44
Huishouden & Energie

Bruynzeel vloeren

Ook wij hebben problemen gehad met bruynzeel.

voor ongeveer 150 euro/m2 hoop je een prachtvloer te kopen zonder problemen. nou dat viel tegen, hierbij een overzicht na aanschaf van de prijzige vloer in 2006:

1. we hadden van een voorbeeld bord een vloer met v-groef besteld, maar vlak voor levering hoorde we dat het een vloer zonder v-groef (of heel klein) werd. fout van de verkoper, kan helaas niet anders. na voet bij stuk te hebben gehouden hebben ze handmatig een diepere v-groef gemaakt.

2. na 2 jaar kregen we kleurverschil omdat de verdiepte v-groef en de plank met verschillende lakken was afgewerkt. dit is erkend door bruynzeel, en we hebben een schuurbeurt als compensatie gekregen (ca. 2300 euro), men adviseerde om deze schuurbeurt uit te voeren als de vloer ca. 10 jaar oud was

3. na 3 jaar kregen we holle plekken. dit zou geen kwaad kunnen, en zou men dit verhelpen bij de schuurbeurt.

4. na 7 jaar hadden we een lekkage in de keuken, gelukkig nergens een probleem met de vloer, alleen... in 1 holle plek was water gelopen en daar is de vloer gaan zwellen. gelukkig vergoed de verzekering de schade, maar toch.

5. en dan wil je je gratis schuurbeurt verzilveren in 2013, en dan zijn je plotseling falliet en weer doorgestart. maar nee, de garantie uit het verleden, die doen we niet meer...die hebben we niet overgenomen. toch apart dat ze falliet gaan met zulke hoge prijzen...

samengevat veel geld, een hoop gedoe, en maar een matige kwaliteit. miskoop geweest, echt heel jammer geld. enige positieve is de combinatie met vloerverwarming, maar daar zijn ook genoeg ander bedrijven voor te vinden. de vloer die ze hebben gelegd maken ze ook niet zelf, maar komt uit een fabriek uit zwitserland of zo iets, waar ze mee samen werken.

dus, bezint eer u aan bruynzeel begint!