Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2014 10:43:24
Huishouden & Energie

Bruynzeel vloeren

@tijger1

ik had heel graag geweten bij de aanschaf van de vloer wat de ervaringen met bruynzeel en de kwaliteit van de vloer op de lange termijn zou zijn. leerpunt is ook dat het handig is om een schuurbeurt of andere garantie toezeggingen direct uit te laten voeren, je weet nooit of een bedrijf een faillissement er tussen door krijgt waardoor garantie toezeggingen in de praktijk komen te vervallen.

nu is deze ervaring via google eenvoudig terug te vinden, en of dit topic nou 7 jaar oud is of dat ik andere forumregels niet 100% volg vind ik dan niet zo relevant. dit is een van de paar plekken waar wat over bruynzeel is te vinden en iedereen kan met deze extra informatie zijn eigen keuze maken over bruynzeel parket vloeren.
dus in mijn ogen voldoende nuttig om te posten, daar mag u anders over denken maar dat posten vind ik dan niet weer nuttig ;-)