Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mary lucassen - 16-01-2014 12:48:46
Auto & Vervoer

Stella fietsen met trapondersteuning

Sinds kort, 6 jan.jl hebben wij de stella fietsen. voor de aankoop zowel de negatieve als positieve reviews gelezen. vanaf de 1e dag hebben wij dagelijks een flinke toer gemaakt. tot nu niets dan tevredenheid. goede ondersteuning en vooral het "lichte"fietsen valt op. we hebben 5 jaar andere fietsen gehad met ondersteuning. na 25000 km.waren deze aan vervanging toe. meerder reacties van diverse merken bekeken en bij ieder merk voor en tegenstanders. natuurlijk is er verschil in de acceleratie. mijn man weegt 40 kilo zwaarder dan ik en we wonen in noord groningen dus altijd flinke wind langs de dijk van de waddenzee.
het enige dat jammer is dat de 14 ah accu's die wij extra besteld hadden nog niet leverbaar zijn. gelukkig hebben wij de toezegging dat deze in maart a.s geleverd zullen worden. van belang i.v.m.een fietsvakantie in de dordogne. ondanks een zeer korte periode dat wij deze fietsen, type vicenzo zijn we tot nu toe tevereden. mary lucassen warffum