Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
nellas - 16-01-2014 22:46:53
Computers & Telefonie

Lightinthebox

Ik heb vandaag mijn bestelling van light in the box binnen gekregen en ben meer dan tevreden over dit bedrijf. ik heb me wel vooraf ingelezen en het risico van de extra invoerrechten genomen, in mijn geval hoefde ik niet bij te betalen maar had dit wel als zodanig ingecalculeerd. mijn bestelling betrof een aantal kledingstukken die niet via europese websites te koop zijn. zou dit wel het geval zijn geweest, dan had ik vergeleken en diegene met de beste voorwaarden gekozen.

begrijp niet dat sommigen zich op dit forum durven beklagen, sommige producten worden bij dit bedrijf tegen spotprijzen aangeboden. ieder mens met gezonde achterdocht, kennis betreffende internetaankopen en de daarbij horende risico's gaat dan toch even nadenken en de leveringsvoorwaarden doorlezen alvorens tot betaling over te gaan.... of, zoals tijger1 aangeeft, een bedrijf even door google halen. blijkbaar is dit niet het geval, willen mensen toch weer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en achteraf schiet men in de onherroepelijke slachtofferrol en legt men de schuld bij ieder ander, behalve henzelf. heel naïef, heel erg dom en vooral ontzettend egoïstisch... de wereld draait niet om jullie, ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en als je fout kiest (door eigen nalatigheid) dan dien je de consequenties te nemen. soms is goedkoop duurkoop! suck it up....