Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
nellas - 23-01-2014 23:52:16
Computers & Telefonie

Lightinthebox

@mahadma

natuurlijk heb ik geen bonus ontvangen voor mijn review... reageerde alleen op de flauwe opmerking van meneer/mevrouw tijger.

wel ben ik tevreden over dit bedrijf. de bestelling (en betaling) zijn netjes afgehandeld, het pakket was traceerbaar, kwam op gemelde dag aan en ik heb geen invoerrechten hoeven te betalen. vooraf had ik mezelf hiervan wel op de hoogte gesteld en op voorbereid. ik had dus ook niet moeilijk gedaan, of verontwaardigd gereageerd, als ik had moeten betalen.

online aankopen nemen altijd een bepaald risico met zich mee, kassa waarschuwt hier ook altijd voor. een zekere verantwoordelijkheid ligt bij de klant, het is wel zo eerlijk als de klant deze ook zou nemen....