Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

melati
melati - 26-01-2014 10:51:19
Vakantie & Reizen

Visum turkije

Inderdaad heeft men vanaf april een visum nodig die je hier al gekocht moet hebben. zullen niet meer verkrijgbaar zijn op de turkse vliegvelden.

en het is zeker zo, dat een cc inkomens gebonden is. onze bank (rabo) wilde ons er geen verlenen, omdat we bij lagere inkomens behoorden, namelijk een aow met klein aanvullend pensioen. later toch zelf aan kunnen vragen bij visa en ben daar heel blij mee, al kost het dan een paar centen. wij boeken regelmatig zelf onze uitjes die vaak alleen met een cc betaald kunnen worden. allemaal ot misschien, maar toch een vermelding waard.

wil je naar turkije en een visum aanvragen, zal je toch echt een cc nodig hebben, maar heb je bij een reisbureau geboekt, willen ze dat ook nog weleens voor je regelen met hun cc, gratis of tegen geringe kosten.

wat ook een optie is, maar toch ook weer een paar centen kost, een prepaid cc aanvragen, waar je dan zelf een bedrag opzet, wat ook geaccepteerd wordt.

dan is er nog de mogelijkheid om het door instanties te laten doen, die daar wel extra (veel) kosten voor berekenen.